Nieuwsberichten

Vacature secretaris/fondsenwerver

Functieomvang 16-20 uur per week

Ter ondersteuning van de directeur-bestuurder van Samen Dordt zoeken we een secretaris/fondsenwerver voor 16-20 uur per week. Iets voor jou? Solliciteer nu!
Lees meer

Word jij blij van het schrijven van een mooi projectplan en krijg je energie van een positieve toekenningsbeschikking? Dan zijn we op zoek naar jou! Samen met de directeur en de stuurgroep van Samen Dordt stippel jij het beleid uit voor de komende periode. Je gaat op zoek naar fondsen en subsidies, stelt aanvragen op en draagt zorg voor de verantwoording. In alle hectiek houd jij het hoofd koel en bewaak je het proces. Jij helpt Samen Dordt helpen. Doe jij graag betekenisvol werk in een dynamische omgeving? Reageer dan snel op deze vacature!

Over ons
Samen Dordt is een netwerk- en koepelorganisatie voor diaconaal werk op het eiland van Dordrecht. Met gebundelde krachten dragen we bij aan de bloei van de stad. Samen Dordt zet zich vanuit Bijbelse motivatie in voor kwetsbare stadsgenoten en een inclusieve samenleving.

Vacature
Ter ondersteuning van de directeur-bestuurder van de stichting Samen Dordt zoeken wij per 1 januari 2023 of zo spoedig mogelijk daarna een secretaris/fondsenwerver voor 16-20 uur per week. Iemand die enthousiast is over de visie van Samen Dordt om bij te dragen aan een samenleving waarin mensen tot duurzame bloei komen dankzij sociale initiatieven met een preventief en transformatief karakter.

Doel van de functie
Als secretaris/fondsenwerver voer je werkzaamheden uit op bestuurlijk-organisatorisch en beleidsvoorbereidend gebied ter ondersteuning van de directeur-bestuurder en de stuurgroep. In je rol als fondsenwerver houd je je bezig met de fondsenwerving bij overheden en fondsen. Je houdt in de gaten waar nieuwe mogelijkheden zich voordoen om fondsen aan te spreken voor het werk van Samen Dordt en weet hier succesvol op in te spelen. We zijn op zoek naar flexibele collega, die waar mogelijk ook inspringt op voorkomende klussen.

Interesse?
Stuur voor maandag 9 januari een mail met je CV en sollicitatiebrief t.a.v. Elly van Wenum naar het secretariaat van Samen Dordt via secretariaat@samendordt.nl. Bij eerder invullen wordt de vacature voortijdig gesloten. Voor eventuele vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Elly van Wenum via 06-30128043 of e.vanwenum@samendordt.nl. Ga voor meer informatie over de stichting Samen Dordt, de organisatiestructuur en het beleidsplan naar samendordt.nl/dit-zijn-wij/.