Nieuwsberichten

Vacature Communicatiemedewerker

Functieomvang 8 of 16 uur per week

Beschik jij over uitstekende online en offline communicatieve vaardigheden? Heeft sociale media voor jou geen geheimen en kun je ook prima een tekst schrijven of nieuwsbrief opmaken? Dan maken we graag kennis met je.
Lees meer

Vacature
Ter ondersteuning van ons werk zoeken wij een professionele communicatiemedewerker voor 8 of 16 uur per week. Iemand die enthousiast is over onze integrale missie en visie en met adequate redactionele en communicatieve vaardigheden dienstbaar wil zijn aan onze initiatieven die voor het leeuwendeel worden uitgevoerd door een leger aan vrijwilligers vanuit onze achterban.

Doel
Je biedt communicatieve ondersteuning aan de diverse initiatieven en projecten, zodat deze nog beter op de kaart worden gezet. Je weet op creatieve wijze de vertaalslag te maken naar onze brede achterban en verschillende doelgroepen. Dankzij jouw werk wordt de communicatie via website, sociale media, nieuwsbrieven en diverse media op een hoger niveau gebracht.

Meer info?
Klik hier voor het downloaden van de vacature en/of neem voor meer informatie contact op met Wiebe van Horssen via w.vanhorssen@samendordt.nl, 06-28196630.