Nieuwsberichten

Samen Dordt Beleidsplan 2022-2024

Verbinden, verbreden, versterken!

Vanuit deze drie kernwoorden willen wij ons beleid in 2022-2024 vormgeven. We streven naar het intensiveren van langdurige samenwerking met kerken en het brede sociaal domein, het diversifiëren en uitbreiden van initiatieven die zich inzetten voor kwetsbare stadsgenoten en het bevorderen van de professionaliteit en duurzaamheid van de interne organisatie.
Lees meer

Nieuw beleidsplan
Voor de jaren 2022-2024 hebben wij ons beleid uiteengezet in dit plan. Het is ons verlangen om samen een duurzaam verschil te maken in de levens van kwetsbare stadsgenoten. Samen met en voor de stad. Samen met het sociaal domein. En ook samen met de doelgroep. Want alleen samen zijn we Dordt.

Strategische doelen
Voor de beleidsperiode 2022-2024 zijn de volgende strategische doelen geformuleerd:

  • Doel 1 – Verbinden: Intensiveren van langdurige samenwerking met kerken en het brede sociaal domein.
  • Doel 2 – Verbreden Diversifiëren en uitbreiden van initiatieven die zich inzetten voor kwetsbare stadsgenoten.
  • Doel 3 – Versterken: Bevorderen van de professionaliteit en duurzaamheid van de interne organisatie.


Meer lezen?
Ben je benieuwd naar de uitwerking van deze strategische doelen? Bekijk de samenvatting of download het volledige plan en lees meer over ons organisatieprofiel, de organisatiestructuur, de strategische doelen, het interne beleid en financiële beleid.

Reageren?
Heb je vragen en/of opmerkingen n.a.v. het beleidsplan 2022-2024 en/of wil je een aantal geprinte exemplaren van de samenvatting ontvangen? Neem contact op met Wiebe van Horssen via bestuurder@samendordt.nl.

Deel deze pagina:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email