roos logo samen dordt

Voor de bloei van de stad!

Nieuwsberichten

Rijdende patatkraam bij Broodnodig

Lekker smullen voor onze bezoekers

Op dinsdagavond 28 mei zijn de bezoekers van Broodnodig getrakteerd. Ze konden onbeperkt friet en snacks eten. De rijdende kraam van Patatpret kwam hiervoor naar de binnenplaats van de Kruiskerk aan de Vrieseweg. Deze locatie mochten we weer gebruiken. Onze vaste bezoekers waren hierover middels een flyer vooraf ingelicht.
Lees meer

Lekker smullen
Vanwege de regen werd op de binnenplaats bij de kraam de puntzakjes met friet en snacks zoals frikadellen en kaassoufflés gehaald. In een gezellig aangeklede zaal van de Kruiskerk werden de lekkernijen opgegeten. Bovendien was er ook nog keus uit koffie, thee en frisdrank en na afloop was er ijs. We zagen dan ook allemaal blije gezichten. De vrijwilligers van Broodnodig mochten natuurlijk ook meegenieten.

Sponsoring
Het ontmoetings- en vergadercentrum ‘In de houtzagerij’ uit Boven-Hardinxveld heeft deze smakelijke verrassing volledig gesponsord. Namens de bezoekers: Hartelijke dank.

Traditie
Dit is het derde jaar dat de rijdende frietkraam in de lente naar Broodnodig kwam. Het is een smakelijke en gezellige traditie geworden.