roos logo samen dordt

Voor de bloei van de stad!

Nieuwsberichten

Nieuwjaarskrant Missie Dordt en Samen Dordt

Een inspirerende publicatie met compleet overzicht

Hoe kunnen we onze brede achterban op een beknopte en inspirerende wijze informeren tijdens de Inspiratie- en Nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 18 januari 2024? Het antwoord op deze vraag is gegeven met de publicatie van de Nieuwjaarskrant van Missie Dordt en Samen Dordt. De krant is gevuld met inspirerende verhalen en biedt een overzicht van alle lopende initiatieven.
Lees meer

De Nieuwjaarskrant biedt een unieke kans voor alle bezoekers om een volledig beeld te krijgen van het werk van Missie Dordt en Samen Dordt, zonder dat alle initiatieven uitgebreid op de avond zelf gepresenteerd hoeven te worden. Hierdoor kunnen we het programma beknopt houden, met ruimte voor onze gastspreker Stefan Paas, en toch alle aanwezigen voorzien van een compleet overzicht aan informatie.

Belangrijke punten uit de Nieuwjaarskrant:
• Inspirerende verhalen: Ontdek hartverwarmende verhalen die de missie en visie van Missie Dordt en Samen Dordt weerspiegelen.
• Activiteitenoverzicht: Krijg een compleet beeld van alle lopende initiatieven en activiteiten die bijdragen aan de bloei van de stad en haar inwoners.

Deze uitgave dient niet alleen als informatieve gids, maar ook als tastbare herinnering aan een avond vol inspiratie en verbinding. Vertegenwoordigers van diverse Dordtse kerken worden vriendelijk verzocht om een aantal exemplaren mee te nemen voor hun gemeenteleden. Aanmelden voor de nieuwjaarsbijeenkomst is niet nodig. We hopen velen van jullie te ontmoeten en begroeten. De Nieuwjaarskrant ligt klaar voor jullie!