Meedoen met Niemand Alleen?

Buurtgenoten worden gericht benaderd om samen met iemand die er alleen voor staat een steunnetwerk van goede buren te vormen. Zo is er altijd iemand beschikbaar om op terug te vallen in geval van nood.

Ben jij bereid om in geval van nood voor buurtgenoten klaar te staan? Meld je dan aan als goede buur via onderstaand formulier. We nemen je contactgegevens op in de database en schakelen je in als er een aanvraag uit jouw buurt binnenkomt.

Wil je als organisatie deelnemen aan niemand alleen of meer informatie ontvangen over het programma? Stuur dan een mailtje naar niemandalleen@samendordt.nl en Eelko of Jennifer neemt contact met je op!

Ja, ik meld me aan als goede buur!

Ben jij bereid om bij te springen als een van je buren er alleen voor komt te staan? Vul dan het formulier in om je aan te melden als goede buur. Het kan zijn dat het nooit nodig gaat zijn, maar mochten we een aanvraag krijgen van iemand in jouw straat, dan is het fijn als we weten op wie we een beroep mogen doen.

Komt er een aanvraag voor een steunnetwerk van goede buren, dan benaderen we eerst de drie goede buren die het dichtstbij wonen. Ook als je je aanmeldt naar aanleiding van een concrete vraag kan het daarom zijn dat je niet (direct) nodig bent voor het netwerk. 

Alle goede buren ontvangen een keer per kwartaal een update van het project. Ben je niet meer beschikbaar? Laat het ons weten via niemandalleen@samendordt.nl

 

Geen mens kan iedereen helpen,
maar iedereen kan iemand helpen.