logo samendordt

Samen gaan voor jongeren!

Nieuwsberichten

Tour d’Orange op 16 september

Sponsor jij al een deelnemer?

Op zaterdag 16 september komen verschillende teamleden van Samen Dordt in actie tijdens de Tour d’Orange van Youth for Christ. Het Team Dordrecht hoopt in totaal € 5.000 op te halen voor het werk van Jong Dordt (Samen Dordt) en Staartlicht (Missie Dordt) in onze stad. Help jij ook mee om dit streefbedrag te halen?
Lees meer

Je kunt je nog steeds inschrijven als deelnemer en zelf de uitdaging aangaan om een aantal rondjes te fietsen (of wandelen!) over het eiland van Dordrecht. Er is een prachtige route uitgezet waarbij je zo ongeveer het grootst mogelijke rondje op ons eiland aflegt (ca 38km). Net iets te sportief? Of heb je die dag al iets anders te doen? Help dan met een sponsorbijdrage en steun een of meerdere deelnemers op 16 september.

Wil je weten wie onze sportievelingen zijn? Kijk voor meer informatie, inschrijven of het sponsoren van de deelnemers op de actiepagina van Team Dordrecht