logo samendordt

Samen gaan voor jongeren!

Nieuwsberichten

Youth for Christ fietsevenement

Op zaterdag 16 september is er het jaarlijkse Youth for Christ fietsevent. Op tal van plaatsen in Nederland wordt gefietst voor het jongerenwerk. Ook in Dordrecht start een team. Doe jij mee?
Lees meer

In Dordrecht fietsen we dit jaar voor twee lokale projecten waar YfC bij betrokken is: de mobiele ontmoetingsplek (jongerenbus) van Jong Dordt (Samen Dordt) en het kinder- en tienerwerk van Staartlicht, de pioniersplek op de Staart (Missie Dordt).

Net als voorgaande edities is er in Dordrecht weer een rondje over het eiland uitgezet (een rondje Dordt) van zo’n 37 kilometer. Je bepaalt zelf hoeveel rondjes je aandurft en hoe lang je erover doet… afsnijden mag ook. Nieuw dit jaar is dat er meerdere categorieën zijn om je voor in te schrijven. Je hoeft niet te fietsen als je daar niet van houdt, skeeleren of wandelen kan ook. En ben je helemaal niet sportief aangelegd, dan kun je je inschrijven als vrijwilliger of fondswerver.

Ook meedoen in Dordrecht? Kies dan bij het inschrijven Team Dordrecht en vervolgens voor welke uitdaging je je inschrijft. Daarna ga je in je familie, vriendenkring, kerk, voetbalvereniging, schaakclub ect.. op zoek naar sponsors. Samen helpen we het jongerenwerk in Dordt vooruit!