logo samendordt

Samen gaan voor jongeren!

Nieuwsberichten

Oproep vrijwilligers Jong Dordt

Help jij mee? Elke week staat de jongerenbus in verschillende wijken van Dordrecht. Vrijwilligers met een hart voor jongeren! We ontmoeten hier kinderen, jongeren en hun ouders. We luisteren naar hun verhalen, doen spelletjes, we knutselen met ze, etc. Maar het belangrijkste is dat we ze ontmoeten, we laten ze ervaren dat ze gezien en geliefd zijn. We doen dit met een enthousiast, maar klein team!
Lees meer

Voor de jongerenbus zoeken we mensen die de jongeren in de wijk dit ook gunnen. Wil jij ons hierbij helpen? De locaties waar we jongeren en kinderen ontmoeten, en waar we nog vrijwilligers kunnen gebruiken zijn: 

Dinsdag     van 19-21u, De Staart 

Woensdag van 14-16u, en van 16-18u, Houthavenplein, Lijnbaan 

Vrijdag van 14-17 u, Crownpoint Spuiboulevard

Heb jij ook een hart voor jongeren buiten de kerk, neem dan eens contact op met de jongerenwerker van Samen Dordt, Henry Schutte. Samen kijken we dan naar een dag die jou het beste uitkomt. Je hoeft echt niet elke week aanwezig te zijn. Eens per 2 of 3 weken zou al geweldig zijn. Zodra we voldoende vrijwilligers hebben, zouden we ook graag jongeren opzoeken in andere wijken van Dordrecht! 

Verder zijn er allerlei plannen rond het kinder- en jongerenwerk rond de pioniersplek het Staartlicht van Missie Dordt. Ook hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilligers: op vrijdagavond (eens per 2 weken), kinder- en tienerclub, Petruskapel, de Staart: Kinderclub van 18:45-20:15u, Tienerclub van 20:15-21:30u.