logo samendordt

Samen gaan voor jongeren!

Nieuwsberichten

Doe mee met Tour d’Orange!

Zaterdag 25 juni 2022 organiseert Jong Dordt het evenement Tour d’Orange

Net als voorgaande jaren organiseert Jong Dordt, initiatief van Stichting Samen Dordt, weer een Tour d’Orange, waarbij er gefietst en gewandeld wordt voor het jongerenwerk van Jong Dordt / Youth For Christ in de wijken van Dordrecht.
Lees meer

Op allerlei manieren kun je meedoen aan de Tour! Je kunt je aanmelden als deelnemer op een stadsfiets, mountainbike of racefiets, waarbij de afstanden variëren van 50 tot 200 kilometer. Je bepaalt zelf hoe hard of langzaam je fietst.

Doe mee als team
Hoe leuk is het om dit samen met je vrienden, kerkenraad of mensen van je kerk te doen? Maak er een leuke samenbindende groepsactiviteit van en daag elkaar uit.

Inschrijven
Het is belangrijk om je in te schrijven, individueel of als groep, want iedereen die zich inschrijft ontvangt een prachtig YFC-wielershirt. Vervolgens kun je jouw achterban vragen om je te sponsoren. Klik hier om je in te schrijven of een deelnemer te sponsoren!

Liefde verspreiden onder jongeren
Tour d’Orange is erg belangrijk voor het werk van Jong Dordt/YFC in de wijk! Zonder de opbrengsten van deze sponsortocht kunnen we minder uren aanwezig zijn in de wijk, minder jongeren opzoeken en ze iets van de liefde van God laten zien.

Meer informatie?
Website: www.samendordt.nl/jongdordt
E-mail: jongdordt@samendordt.nl