Hulp bieden?

Wil jij ook ervaren hoe bijzonder het is om iets te betekenen voor mensen die jouw hulp hard nodig hebben? Doe dan mee met onze #hulplijnchallenge en meld je aan bij een van onze partnerorganisaties. Je kiest zelf wat je wilt doen, wanneer en met wie. 

Is het gelukt om een hulpvraag op te pakken? Deel je actie op social media onder #hulplijnchallenge en nomineer twee of drie anderen om ook de uitdaging aan te gaan.

Geen tijd voor een hulpvraag? Je kunt de Hulplijn ook helpen met een donatie.

Help de Hulplijn met een donatie

De Hulplijn is nu nog beperkt telefonisch bereikbaar (ma-di-do van 9-12u). Het kan dus best even duren voordat je met een hulpvraag terecht kunt. Dat willen we graag anders zien. Met jouw bijdrage hopen we de Hulplijn in de toekomst uit te kunnen breiden.

Geef makkelijk en snel via iDEAL of maak je gift over naar onze bankrekening IBAN NL16RABO0362598959 t.n.v. stichting Samen Dordt ovv bijdrage Hulplijn.

De Stichting Samen Dordt is een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dit betekent dat jouw donaties aan Samen Dordt ten behoeve van de Hulplijn Dordt aftrekbaar zijn bij de belasting.

Ja, ik meld mij aan als hulpbieder!

Wil je de Hulplijn helpen om hulp te bieden? Meld je dan aan als hulpbieder bij een van de volgende organisaties. Je kunt zelf kiezen hoeveel tijd je beschikbaar hebt, hoe vaak je wil helpen en wat voor soort klus bij jou of bij jullie groep past. Ben je genomineerd voor de #hulplijnchallenge? Geef dit dan even aan op het aanmeldingsformulier.

Doe mij maar een hulpvraag die ik in mijn eentje op kan pakken.
Aanmelden

Onze visie is om een beweging op gang te brengen in de samenleving waarbij steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien.

Inge Verhoef, coördinator Present Dordrecht-Papendrecht