Nieuwsberichten

Terugblikken en vooruitkijken

Zo aan het eind van het jaar altijd een mooi moment om terug te kijken, en natuurlijk ook vooruit te blikken naar 2024. Het was een mooi jaar, we hebben weer voor heel veel mensen in Dordrecht iets kunnen betekenen door de grandioze inzet van vrijwilligers via st Present Dordrecht, HipHelpt Dordt, netwerk Dordtse Helden, Stichting Helpende Handen Nederland en zeker ook Profila.
Lees meer

Profila is via ons inzetbaar voor het opruimen afvoeren van overbodige spullen, en we merken dat daar zeker behoefte aan is. Verder kijken we terug op een jaar waarin door middel van de impactmeting duidelijk is geworden dat wat we doen er toe doet en gewaardeerd wordt. En diezelfde impactmeting heeft ons laten zien dat we er zeker nog niet zijn, er liggen nog genoeg uitdagingen klaar om opgepakt te worden. Zo is één van onze wensen dat we nog meer partijen binnen Dordrecht vinden waar we mee samen kunnen werken. En dat alles om er voor te zorgen dat iedereen in onze stad mee kan doen…

Wij kijken uit naar het nieuwe jaar en wensen iedereen hele mooie en gezegende kerstdagen toe.
De Hulplijn is gesloten vanaf vrijdag 22 december tot en met 7 januari 2024. Vanaf maandag 8 januari gaan we weer aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *