Nieuwsberichten

Uitbreiding bereikbaarheid Hulplijn

Ook op vrijdag bereikbaar

Met ingang van 1 november is de Hulplijn ook op vrijdagochtend bereikbaar van 9uur tot 12uur.
Lees meer
pexels-pixabay-209695

Sinds 1 juli 2022 is Ellen de Roij gestart als medewerker bij Hulplijn Dordt, naast de huidige co├Ârdinator Ellen van Dorp. De afgelopen maanden hebben hulpvragers dus al kennis kunnen maken met een nieuwe stem achter de Hulplijn. Deze uitbreiding was een langgekoesterde wens van de stichting. Niet alleen om extra hulpvragen aan te kunnen nemen, maar ook om de bereikbaarheid van de Hulplijn beter te kunnen garanderen.

Na een inwerkperiode en inhaalslag is nu de tijd rijp om de bereikbaarheid van de Hulplijn ook daadwerkelijk uit te breiden met een extra ochtend. Vanaf 1 november zal de Hulplijn ook op vrijdagochtend bemenst zijn. Op die manier hopen we nog meer mensen met hulp- of informatievragen van dienst te kunnen zijn.

Ellen de Roij (59) is getrouwd en heeft twee volwassen kinderen. Naast haar werkt voor de Hulplijn is Ellen enkele uren beschikbaar als secretarieel medewerker voor stichting Samen Dordt. Ook is Ellen actief als vrijwilliger in het matchingsteam van HipHelpt en ondersteunt zij bij de administratie van de Voedselbank.