Nieuwsberichten

Hulplijn Dordt daagt je uit

Help andere Dordtenaren op een manier die je past

In februari is de Hulplijn Dordt, initiatief van onder andere Samen Dordt, gestart met de actie #hulplijnchallenge. Er zijn sinds die tijd mooie dingen gedaan! RTV Dordrecht hoorde van de #hulplijnchallenge en besloot een reportage te komen maken.
Lees meer
franciske-hulplijnchallenge

Geniet mee van de ontmoeting tussen de genomineerde Franciske van Vugt van het CDA en de hulpvraagster. Bekijk hiervoor het filmverslag van RTV Dordrecht.

Doe mee! 
Jij kunt ook meedoen! Als je aan de slag wilt met een hulpvraag kun je je melden bij de drie achterliggende organisaties. Wil je alleen wat doen, meld je dan bij HipHelpt van stichting Samen Dordt. Wil je als groep iets doen, meld je dan bij stichting Present en jongeren (14-30 jaar) bij stichting Netwerk Dordtse Helden. Deze organisaties verzorgen de intake, screening en begeleiding. De hulpvragen worden aangeleverd vanuit de Hulplijn Dordt.

Hulplijn Dordt participeert in Dordt voor Oekraïne
Hulplijn Dordt is afgelopen weken ook intensief betrokken geraakt bij de organisatie Dordt voor Oekraïne. Hier staat de Hulplijn Dordt klaar met een luisterend oor en geeft advies op basis van de ervaringen die zij reeds heeft opgedaan. Als er praktische hulp nodig is, schakelt de Hulplijn een van de achterliggende organisaties in. Een team van enthousiaste vrijwilligers helpen de hulpvragers graag verder.

Meer informatie en aanmelden: hulplijnchallenge.nl en dordtvooroekraine.nl