logo-samendordt.png

Wij staan voor je klaar!

Nieuwsberichten

Hulplijn Dordt zoekt vrijwilligers

De Hulplijn Dordt gaat een grote rol vervullen bij het initiatief Dordt voor Oekraïne

De Hulplijn Dordt zal een grote rol gaan vervullen bij het gezamenlijk hulpinitiatief Dordt voor Oekraïne. Vanwege de verwachte toename van hulpvragen zoeken wij vrijwilligers die De Hulplijn Dordt willen bemensen.
Lees meer

Via de Hulplijn Dordt is het mogelijk hulpvragen in te dienen, voor jou of voor mensen die je in huis hebt opgenomen, of om informatie te vragen over het beschikbare hulpaanbod. De Hulplijn Dordt heeft een groot netwerk beschikbaar om de hulpvragen op te pakken en zoekt samen met jou naar een oplossing. Zo werkt de Hulplijn Dordt intensief samen met haar partners Stichting Present, Netwerk Dordtse Helden en HipHelpt en andere Dordtse hulporganisaties.

Taken als vrijwilliger bij De Hulplijn
Als vrijwilliger neem je de telefoon aan, inventariseer je de hulpvraag en bied je een luisterend oor.  Vervolgens zet je de hulpvraag uit in het netwerk van De Hulplijn Dordt. Zij activeren hun vrijwilligersdatabase en maken een match met de vrijwilliger.

Toerusting
Als vrijwilliger word je begeleid en gecoacht door ervaren medewerkers van De Hulplijn. Zij helpen je op weg en fungeren als vraagbaak als je tegen zaken aanloopt!

Meld jij je aan als vrijwilliger?
Je kunt je aanmelden via info@hulplijndordt.nl of bel de hulplijn als je vragen hebt.

Meer informatie?
Website: www.samendordt.nl/hulplijn en www.dordtvooroekraine.nl
E-mail: info@hulplijndordt.nl