HIP001 logo_dordt

Nieuwsberichten

Vacature matchingsteam

Kom jij ons team versterken? HipHelpt zoekt voor het matchingsteam twee nieuwe vrijwilligers. Ben jij enthousiast over het werk van HipHelpt en wil je helpen de hulpvragen aan de juiste hulpbieder te koppelen? Dan is deze vrijwilligersfunctie iets voor jou!
Lees meer

We kunnen allemaal weleens wat hulp gebruiken. Praktische hulp, bij een klusje in huis of met boodschappen doen, bijvoorbeeld. Maar ook sociale hulp, want iedereen heeft behoefte aan een praatje op z’n tijd. 

Meestal krijgen we die hulp van familie en vrienden, maar niet iedereen kan daar op terugvallen. Het is dan fijn om te weten dat HipHelpt je in contact kan brengen met hulpbieders uit de buurt, die je met alle plezier een handje helpen. 

HipHelpt Dordt krijgt hulpvragen binnen via de Hulplijn. Een vrijwilliger van het matchingsteam zet de vragen in het systeem en kijkt of er matches binnenkomen. Soms bellen we mensen op van wie we denken dat ze een goede match zouden zijn. Is er een koppeling gemaakt dan begeleiden we de hulpbieder in het contact met de hulpvrager. Ook nemen we na afloop altijd even contact op om te kijken of alles goed verlopen is en koppelen we terug naar de Hulplijn. 

 We zoeken voor ons matchingteam twee nieuwe vrijwilligers. Ben jij een echt mensenmens en lijkt het je leuk ons team te komen versterken? Neem dan contact op met onze coördinator Jennifer van Dongen voor meer informatie op hiphelpt@samendordt.nl of 06-18139674