HIP001 logo_dordt

Nieuwsberichten

Stem op HipHelpt voor de publieksprijs

Dordtse vrijwilligersprijzen 2022

Ook dit jaar organiseert Inzet078 weer de vrijwilligersprijzen 2022. Dit jaar is HipHelpt aangemeld als deelnemer. Stem jij ook op ons? Dit kan t/m zondag 27 november.
Lees meer

De gekozen organisatie wint misschien wel door jouw stem die felbegeerde pot geld van € 2.000,-. Dit prachtige bedrag wordt aangeboden door gemeente Dordrecht en mag door de gelukkige winnaar besteed worden aan het vrijwilligersbeleid. 

Waarom stemmen op HipHelpt?
We kunnen allemaal weleens wat hulp gebruiken. Praktische hulp, maar ook sociale hulp, want iedereen heeft behoefte aan een praatje op z’n tijd. Meestal krijgen we die hulp van familie en vrienden, maar niet iedereen kan daar op terugvallen. HipHelpt springt graag in om dit gat te vullen! Niemand kan iedereen helpen, maar iedereen kan wel iemand helpen!

Er zijn op dit moment zo’n 400 vrijwilligers ingeschreven bij HipHelpt. Sommigen pakken bijna wekelijks een hulpvraag op, sommigen springen af en toe bij. HipHelpt biedt vrijwilligers een hele laagdrempelige manier om voor een ander aan de slag te gaan. Je kiest zelf wat je doet, wanneer en hoe vaak. Met elkaar kunnen we heel veel mensen helpen.

Wil jij dat de mensen achter HipHelpt komende maand extra in het zonnetje worden gezet? Stem dan op HipHelpt voor de publieksprijs!

Meedoen met HipHelpt?
Lijkt het jou leuk om ook eens een hulpvraag op te pakken? Schrijf je dan in voor de hulplijnchallenge via HipHelpt. Dat is geheel vrijblijvend. Na de eerste keer helpen beslis je of je actief wilt blijven.