HIP001 logo_dordt

Nieuwsberichten

Even voorstellen: matchingsteamlid Jennifer van Dongen

We hebben een matchingsteam die zich inzet om alle hulpvragen te koppelen aan hulpbieders. Graag stellen we Jennifer aan je voor, een nieuw lid van het matchingsteam van HipHelpt Dordt!
Lees meer

Aan de telefoon met een hulpontvanger maakte Jennifer al kennis met de mooie dingen die gebeuren in de matches tussen hulpbieders en hulpontvangers: “Wat moet ik hem geven?” zei een hulpontvanger tegen Jennifer. “Een glimlach en een kopje koffie” antwoordde ze. “Maar helpen jullie zomaar?” en mevrouw barstte in tranen uit….

Ik ben Jennifer van Dongen, 38, getrouwd en moeder van 2 kinderen. In het dagelijks leven fulltime moeder, EHBO’er van het Rode Kruis bij evenementen, druk met de keuken van onze korfbalclub DeetosSnel en tegenwoordig ook coördinator bij HipHelpt. Via een buurman in contact gekomen met HipHelpt en wat doen ze mooi werk, waar ik me ook graag voor in wil zetten.

Ik hoop voor veel hulpvragen een goede hulpbieder te kunnen vinden. Mochten jullie vragen, opmerkingen, tips hebben dan hoor ik het graag!

Bedankt Jennifer voor je inzet!