roos logo samen dordt

Voor de bloei van de stad!

Meedoen?

Ben je enthousiast geworden over het werk van Samen Dordt en zou je je actief willen gaan inzetten? Bij onze initiatieven kun je aan de slag als vrijwilliger. Op de pagina’s van de verschillende kernteams lees je hoe. Vul het contactformulier in voor meer informatie. Of kijk bij de nieuwsberichten of er vacatures zijn binnen de stuurgroep of een van de kernteams.

We kunnen je hulp goed gebruiken!

Het voelt goed om mijn kennis en kunde in te kunnen zetten voor dit mooie werk. Ik ben weliswaar actief op de achtergrond, maar de enthousiaste verhalen van vrijwilligers kleuren mijn dag ook.

Meebidden?

Het werk van Samen Dordt wordt gedragen door een biddende achterban. Kerken die het werk in hun voorbede meenemen, maar ook mensen die in hun persoonlijk gebed aandacht geven aan de initiatieven, onze vrijwilligers en de mensen die bij Samen Dordt aankloppen voor hulp. In het diaconale veld kom je regelmatig lastige en soms ook schrijnende situaties tegen en het is fijn je dan gedragen door gebed te weten.

Ook meebidden? Meld je aan voor onze gebeds-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven of kijk op de site van Stadsgebed Dordrecht.

Ja, ik meld mij aan voor de Gebeds-Nieuwsbrief

Meegeven?

Samen Dordt zet zich in voor kwetsbare stadsgenoten. Met jouw structurele donatie help je ons om het diaconale werk in de stad mogelijk te maken. Donateur worden van Samen Dordt is heel eenvoudig. Geef een machtiging voor automatische incasso, betaal makkelijk en snel via iDEAL of maak je gift over naar onze bankrekening. Ga naar onze donatiepagina en maak het verschil.

Zelf op straat brood uitdelen is voor mij geen optie meer, maar ik kan nog altijd geld geven en bidden voor de diaconale initiatieven in onze stad.

Meeleven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke maand het laatste nieuws van Samen Dordt en alle kernteams in je mailbox. 

Samen Dordt bundelt iedere maand de informatie van diaconale en andere hulpinitiatieven binnen onze stad. Dit kan gaan om nieuws of activiteiten van onze eigen kernteams of de aangesloten kerken, maar ook relevante berichten van andere organisaties of de gemeente Dordrecht.

Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

    Samen met God en met de kerken de doelgroep de hele samenleving andere initiatieven overheidsinstanties andere instellingen jou