Diaconaal Platform Dordrecht

Nieuwsberichten

Informatiebijeenkomsten 'Wijs met geld'

Samen Dordt zoekt als netwerkorganisatie de verbinding met andere sociale initiatieven. Omdat we door samen te werken meer kunnen bereiken. Welzijnsorganisatie Buurtwerk is daar een voorbeeld van. Buurtwerk is er voor alle jongeren, studenten en omwonenden van het Leerpark in Dordrecht.
Lees meer

“Buurtwerk heeft in verschillende plaatsen expertise opgebouwd met talentontwikkeling van jongeren en volwassenen”. Een van hun gebieden van expertise is het leren omgaan met geld en daar worden passende informatiebijeenkomsten voor georganiseerd. 

De informatiebijeenkomsten zijn erop gericht om ouders van jongeren in de leeftijd van 16 – 21 jaar te infomeren over de (financiële) wijzigingen als hun kind 18 en/of 21 jaar wordt. Door met de ouders de veranderende regelgeving en gevolgen hiervan te bespreken, worden zij bewuster en kunnen schulden worden voorkomen. Ook wordt behandeld hoe financiën besproken kunnen worden met jongeren. 

Heb jij interesse in deze bijeenkomst of ken je iemand die interesse zal hebben? Klik dan hier voor meer informatie over de uitnodiging. Via onderstaande button kom je op de website van buurtwerk.nl.