Logo De Rustplek Dordt LowRes

Onze gastgezinnen geven ruimte

Nieuwsberichten

Winnaar van de aanmoedigingsprijs 2021

De Rustplek Dordt valt in de prijzen!

De Rustplek Dordt is op 7 december 2021 verkozen tot winnaar van de aanmoedigingsprijs 2021 van de Gemeente Dordrecht. Tijdens de feestelijke livestream van de organisatie Inzet078 heeft wethouder Peter Heijkoop de jaarlijkse Dordtse vrijwilligersprijzen uitgereikt.
Lees meer

Sinds januari 2021 is De Rustplek actief in Dordrecht. Al twaalf gastgezinnen sloten zich aan, zeven gasten kregen een verblijf aangeboden en de aanmeldingen blijven binnen stromen. Mooie samenwerkingen kwamen tot stand in het werkveld. En het mooiste is, de trajecten bij gastgezinnen zijn bijzonder en waardevol voor zowel de gast als het gastgezin.

We zijn blij met en dankbaar voor deze erkenning vanuit de Gemeente Dordrecht voor het werk van De Rustplek. Huisvesting- en woonvraagstukken zijn uiterst actueel. Mooi als we hier samen de schouders onder mogen zetten.

Graag feliciteren we ook de andere winnaars van de Dordtse Vrijwilligersprijzen 2021:

  • Quiet Drechtsteden met het winnen van de publieksprijs;
  • STARDO met het winnen van de passieprijs;
  • TIEN Plus met het winnen van de talentprijs.


En tenslotte feliciteren wij alle fantastische hulporganisaties en initiatieven op het eiland van Dordrecht, want alleen samen zijn wij Dordt en alleen samen maken wij een duurzaam verschil met en voor kwetsbare Dordtenaren.