Logo De Rustplek Dordt LowRes

Onze gastgezinnen geven ruimte

Even voorstellen: Franciske van Vugt

Nieuwsberichten

Franciske van Vugt: nieuwe voorzitter voor De Rustplek

Mooi dat ik me langs deze weg kan voorstellen als nieuwe voorzitter van De Rustplek Dordt. De Rustplek is een mooi initiatief dat helpt om mensen weer hun draai te laten vinden na/in een lastige periode. Gewoon even op adem komen zonder de dagelijkse verantwoordelijkheid voor het draaiend houden van een huishouden.
Lees meer

Daardoor ontstaat ruimte om aandacht te geven aan het oppakken van andere taken. Ik ben de gastgezinnen dankbaar die hun huis openstellen voor de tijdelijke gasten.
Ik ben Franciske van Vugt en ik woon in Dordrecht. Ik neem als voorzitter het stokje over van Elza Hogendoorn en deze week heb ik kennis gemaakt met de overige leden van het team.
In het dagelijks leven ben ik coördinator in het middelbaar onderwijs op de havo, daarnaast ben ik onder andere actief in de lokale politiek. Ik hoop mijn ervaring in te kunnen zetten om De Rustplek verder te helpen opbouwen.
Mochten er onder u zijn die zich afvragen of ze ook gastgezin willen zijn, dan kunnen ze contact opnemen met ons. Het is ook mogelijk dat u mensen kent die misschien in aanmerking komen om een tijdje tot rust te komen. Aarzel ook in dat geval niet om contact met ons op te nemen.

 

Deel dit bericht: