Logo De Rustplek Dordt LowRes

Onze gastgezinnen geven ruimte

Nieuwsberichten

Nieuwe coördinator De Rustplek

Kennismaken met Lonneke van der Laan

Per 1 augustus is er een nieuwe coördinator in dienst gekomen bij Samen Dordt om het initiatief De Rustplek te ondersteunen. Lonneke volgt Elza Hogendoorn op als coördinator van De Rustplek. Elza blijft nog wel betrokken als vrijwilliger bij De Rustplek en zal zich met name op de communicatie gaan richten.
Lees meer

Kun je iets over jezelf vertellen?
Mijn naam is Lonneke van der Laan. Ik ben 53 jaar en ik woon in Krimpen aan den IJssel.
Ik ben sinds 1 augustus met veel enthousiasme als coördinator begonnen bij De Rustplek.
Naast deze 8 uur (waar ik vooral op de maandagen beschikbaar ben) werk ik ook 3 dagen als ambulant begeleider en autismecoach bij Boba.

Wat is je achtergrond?
Oorspronkelijk kom ik uit het onderwijs. Langzaam maar zeker ben ik gaan omscholen naar de psychiatrie. Ik heb altijd al hart gehad voor mensen die om wat voor reden dan ook moeite hebben om in de huidige maatschappij mee te draaien.

Hoe waren je eerste weken binnen Samen Dordt?
Ik heb inmiddels kennis gemaakt met diverse projecten van Samen Dordt en ik ben eerlijk gezegd erg onder de indruk van wat er hier in Dordrecht tijdens de coronaperiode opgezet en gerealiseerd is. De verbinding tussen de kerken en de samenwerking tussen de diverse organisaties vind ik erg inspirerend en ik kijk ernaar uit om daar deel vanuit te gaan maken.

Deel dit bericht: