Logo De Rustplek Dordt LowRes

Onze gastgezinnen geven ruimte

Nieuwsberichten

Coördinator met een sociaal hart voor 8 uur per week

Voor De Rustplek Dordt zoeken we een (betaalde) coördinator die 8 uur per week beschikbaar heeft. We zoeken iemand die ons team versterkt door de echte spin-in-hetweb te worden tussen het kernteam, trajectbegeleiders, gasten en gastgezinnen.
Lees meer

De Rustplek
De Rustplek Dordt is een stichting waarbij gastgezinnen hun huis openstellen om voor beperkte tijd mensen op te vangen die tot rust moeten komen na of tijdens een hectische periode in hun leven.
De tijd in het gastgezin wordt gebruikt om daarna weerde plek in de maatschappij in te kunnen nemen. Jaarlijks kunnen we nu in Dordt al voor 1200 nachten onderdak geven aan gasten. De gastgezinnen worden begeleid en ondersteund door de trajectbegeleiders die de gemaakte afspraken met de gasten borgen.

Gasten melden zich via de website of per telefoon aan. Het goede verloop van het traject van aanmelding, kennismaking, plaatsing en evaluatie hangt vooral af van een kundige coördinator. Het komende jaar willen wij groeien in aantal overnachtingen en in aantal gastgezinnen door de juiste doelgroepen te vinden.

Deel dit bericht: