roos logo samen dordt

Voor de bloei van de stad!

Nieuwsberichten

De Rustplek Dordt mocht Kees Neven als coördinator verwelkomen.

Hij stelt zich aan u voor. 

Goedendag! Mijn naam is Kees Neven (58), al 33 jaar getrouwd met Conny. Samen zijn we dankbare ouders van twee zoons, een dochter en twee kleinzoons. We wonen bijna 20 jaar in Hendrik Ido Ambacht, we komen uit de Lopikerwaard/Krimpenerwaard. Vanaf april ’24 mag ik de coördinator zijn van De Rustplek Dordrecht. Dit sluit mooi aan bij mijn verlangen om woongemeenschappen te creëren waar mensen floreren doordat zij hun leven een talenten delen met anderen.
Lees meer

Meer dan 20 jaar heb ik mij bij De Hoop in mogen zetten voor de medemens. Daar heb ik gezien hoeveel herstel het geeft als mensen met elkaar leven en wonen. Daarom wil ik mij inzetten om mensen bij elkaar te brengen. De Rustplek is een mooi initiatief waar gasten en gastgezinnen elkaar ontmoeten en een poosje met elkaar optrekken. Het raakt Gods hart als we ons bekommeren om elkaar en de helpende hand uitsteken waar we dit kunnen.

De ervaringen die ik heb opgedaan hoop ik in te kunnen zetten voor de verdere ontwikkeling van De Rustplek. Mensen zijn het belangrijks in een vrijwilligersorganisatie die zelf goede ondersteuning verdienen. Daar hoop ik mijn steentje aan bij te dragen. Hopelijk zien we elkaar snel in levende lijve om de kennismaking voort te zetten.