Dagelijks Brood

Nieuwsberichten

De heren van de Ronde Tafel 23

"De heren van de Ronde Tafel 23" hebben enige tijd geleden contact gezocht met Samen Dordt. Het idee was om een driegangendiner te verzorgen voor cliënten van Dagelijks Brood. Daar werd van onze kant enthousiast op gereageerd. Voorbereidingen werden gemaakt, uitnodigingen gedrukt. Ongeveer 50 cliënten van Dagelijks Brood hebben zich aangemeld. Fantastisch! Ook een aantal chauffeurs mocht mee. Het werd een avond om nooit te vergeten. Crimpert Salm aan de Visstraat stelde belangeloos haar restaurant ter beschikking.
Lees meer

Op 23 januari was het zover. Het regende en waaide maar dat mocht de pret niet drukken. De gasten werden opgevangen door de heren en naar hun tafel begeleid. Om 18.30 uur zat de zaak vol. De heren achter de bar en in de keuken, de gasten aan een gezellig gedekte tafel.
Het voorgerecht, een tomatensoepje, werd geserveerd in een wijnglas, gedronken met een rietje. Heerlijk, heel bijzonder. De sfeer zat er goed in. De bediening was perfect. Na de soep de keus tussen vlees, vis of vegetarisch. Lekker frietjes erbij. Je kon de gasten horen genieten. Het diner werd afgesloten met een Dame Blanche of een heerlijke kop koffie. We hebben fijne gesprekken gehad, elkaar beter leren kennen en bovenal genoten van het enthousiasme van de heren. Er is veel werk verzet. Nadat de laatste gast het pand had verlaten ging een luid gejuich op: alles was perfect verlopen.
We bewaren mooie herinneringen aan de hartelijkheid, de betrokkenheid en de gezelligheid van de heren van de Ronde Tafel 23 in samenwerking met Crimpert Salm.
We zijn gezien”.