Tekengebied 162broodnodig

Broodnodig

Nieuwsberichten

Rugzakkenactie werkgroep Broodnodig

De werkgroep Broodnodig van Samen Dordt organiseert een rugzakkenactie voor dak- en thuislozen. Doe ook mee: vul een rugzak en/of geef een gift.
Lees meer en doe mee

Kerst
Voor dak- en thuislozen organiseert Broodnodig elk jaar een kerstbijeenkomst. Dit jaar is dat opnieuw een extra uitdaging vanwege de gestelde coronaregels. De gebruikelijke kerstmaaltijd kan nu niet doorgaan.
Daarom willen we op straat, met deze mensen kerst vieren en hen aandacht geven door een warme maaltijd aan te bieden. Juist nu de wereld in beroering is en in de greep van het coronavirus mogen we hen niet vergeten. Graag willen we de kerstboodschap delen; Jezus Christus Gods Zoon is naar deze wereld gekomen voor iedereen, ook voor dak- en thuislozen.

Rugzak
We willen graag aan alle gasten een rugzak met inhoud meegeven. Ook op die manier proberen we een lichtpuntje te zijn in hun dikwijls zo donkere leven. Wij doen een dringend beroep op u om dit te helpen realiseren. Zou u voor hen een rugzak willen vullen met bijvoorbeeld:

  • Shampoo, douchefris of deodorant (geen stukken zeep aub)
  • Tandenborstel en tandpasta
  • Sokken, ondergoed of T-shirt (M/L)
  • Sjaal, handschoenen en een muts
  • Papieren zakdoekjes
  • Iets lekkers en een pakje drinken
  • Een bemoedigende kaart (zonder uw achternaam)


Het inleveren van de rugzakken is op zaterdag 11 december van 10.00 – 12.00 uur bij de ZIJINGANG! van de Kruiskerk aan het KASPERSPAD NR.150 Nico Bioch is tijdens deze uren telefonisch bereikbaar op: 06-50892180

Ook kunt u de werkgroep Broodnodig van Samen Dordt financieel steunen door een gift over te maken naar IBAN NL 16RABO 0362 5989 59 t.n.v. Stichting Samen Dordt o.v.v. Broodnodig of een donatie aan Broodnodig te doen via het donatieformulier van Samen Dordt.

Deel deze pagina: