Tekengebied 162broodnodig

Broodnodig

Nieuwsberichten

Kerstdiner december 2023

Broodnodig organiseert kerstdiner

Dinsdagavond 12 december j.l. organiseerden wij, vanuit Broodnodig, een kerstdiner voor mensen die op straat of in armoede leven. Op deze manier konden we deze mensen voor een avond in het zonnetje zetten.
Lees meer

Afgelopen dinsdagavond – 12 december – organiseerden wij, vanuit Broodnodig, een kerstdiner voor mensen die op straat of in armoede leven. Op deze manier konden we deze mensen voor een avond in het zonnetje zetten.
Door onze eigen Henny werd een heerlijke soep gemaakt als vooraf. Het hoofdgerecht werd bereid en gesponsord door restaurant Post en uiteraard met ijs als dessert. We hebben nog ‘Stille Nacht’ en ‘Ere zij God’ met elkaar gezongen.
Na afloop konden de mensen een kerstpakket samenstellen, met dank aan alle mensen uit Dordrecht en daarbuiten die gul hebben gedoneerd. We werden stil van de betrokkenheid hierin. Mooie kaarten die geschreven zijn met een kerstwens en het Licht van het geboren Kind in Bethlehem. Alles om hen iets mee te geven van Jezus’ liefde voor alle mensen.

Het was een prachtige avond waarbij we deze mensen een lichtpunt hebben gegeven in donkere dagen en materiële zaken om de winter door te komen.
Dank voor alle donaties en sponsors!

Deel deze pagina: