Betrokken raken bij Broodnodig?

Spreekt het werk van Broodnodig je aan en zou je misschien een keer in ons team mee willen draaien? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op om je wat meer informatie te geven. Je kunt ook contact opnemen als je spullen hebt om uit te delen, fruit, toiletartikelen of iets lekkers.

Van vrijwilligers van Broodnodig wordt verwacht dat ze tenminste 18 jaar oud zijn, een hart hebben voor onze doelgroep en in hun werk voor Broodnodig de liefde van God willen laten zien.

Veel mensen die bij Broodnodig beginnen, geven aan het best lastig te vinden in het begin. Hoe knoop je een gesprekje aan?  Sommige mensen die bij Broodnodig komen, zijn niet direct mensen waar je in het gewone leven contact mee hebt. Laat dat je vooral niet tegenhouden. We begeleiden je hierin en als je wilt kun je op de achtergrond beginnen. Je zult zien dat als je een tijdje meedraait het juist de gesprekken met bezoekers zijn, die het werk zo bijzonder maken. 

Ja, ik wil graag meer informatie

Lijkt het je leuk om op de een of andere wijze betrokken te raken bij Broodnodig? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. 

    * Dit is een verplicht veld