Tekengebied 162broodnodig

Broodnodig

Betrokken raken bij Broodnodig?

Spreekt het werk van Broodnodig je aan en zou je een keer met ons team mee willen kijken? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen contact met je op om je meer informatie te geven en te kijken naar de mogelijkheden voor jou.

Wil je fruit, toiletartikelen of andere zaken doneren? Neem ook dan contact met ons op middels onderstaand contactformulier. Bij toiletartikelen denken we aan tandenborstels, tandpasta, deodorant, douchegel of shampoo.

We vragen van onze vrijwilligers dat ze minimaal 18 jaar zijn, een hart hebben voor onze doelgroep en in hun vrijwilligerswerk de liefde van God willen laten zien.

Veel mensen die bij Broodnodig beginnen, geven aan het lastig te vinden in het begin. Hoe knoop je een gesprek aan met mensen die je niet kent? Laat je hierdoor vooral niet tegenhouden! We begeleiden je hierin en houden rekening met het feit dat je net begonnen bent. Zo kan het fijn zijn in het begin op de achtergrond te beginnen. Je zult zien dat, als je het werk wat langer doet, het juist de gesprekken met de bezoekers zijn, die het werk zo bijzonder en waardevol maken.

Ja, ik wil graag meer informatie

Lijkt het je leuk om op de een of andere wijze betrokken te raken bij Broodnodig? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. 

    * Dit is een verplicht veld