Tekengebied 162broodnodig

Broodnodig

Nieuwsberichten

Dordt Integraal Meeting: Leid ons, Heer

Op donderdag 20 januari 2022 zal de jaarlijkse Dordt Integraal Meeting (stichtingsraadvergadering) plaatsvinden. Uniek is dat deze (hybride) bijeenkomst dit jaar aansluit bij het thema van de week van gebed ‘Licht in het duister’ en het dag-thema ‘Leid ons, Heer’. De meeting heeft een open en informatief karakter. Let op: vooraf aanmelden is vereist.
Lees meer

Wanneer?
Donderdag 20 januari 2022

  • 30-20.00 uur: voorprogramma
  • 00-21.30 uur: hoofdprogramma


Waar?
De bijeenkomst heeft een hybride karakter en wordt via een livestream uitgezonden vanuit het gebouw van de Evangelische Gemeente Jozua (Sikkelstraat 2). Afhankelijk van de dan geldende corona maatregelen kunnen deelnemers de bijeenkomst ook op locatie bijwonen.  

Wie?
De meeting is bedoeld voor alle Dordtse kerken, missionaire en diaconale kernteams en initiatieven en betrokkenen bij de stichtingen Missie Dordt en/of Samen Dordt. De bijeenkomst heeft een open karakter en is dus ook voor niet-leden.

Wat?
De Dordt Integraal Meeting (stichtingsraadvergadering) biedt een inspirerend en bemoedigend programma van dankbaar terugblikken en hoopvol vooruitzien. Op de agenda staan o.a.:

  • Jesse van Nes (RvT-lid) over het thema: ‘Leid ons, Heer’
  • Terugblik op 2021 (inspirerende verhalen en beelden)
  • Presentatie jaarplan 2022 (ons verlangen voor de stad)


Voor de leden van de stichtingsraad volgt er donderdag 17 februari 2022 om 20.00 uur een besloten stichtingsraadvergadering. Tijdens deze vergadering kunnen leden het bestuur adviseren over het beleid, de strategie en inhoudelijke keuzes.

Hoe?
Deelnemers kunnen zich t/m vrijdag 14 januari aanmelden met naam, woonadres, kerk/organisatie en de gewenste vorm van deelname (online of -indien mogelijk- op locatie) via info@samendordt.nl en krijgen vervolgens:

  • De agenda van de vergadering;
  • Een link naar de livestream;
  • Een verrassend Nieuwjaarspakketje.

Deel deze pagina: